+ 18weitere VorschlägeSnacksRosenthaler Grill und Schlemmerbuffet, Pergamon Döner&Pizza und vieles mehr

Döner Inn: Döner - Se 107 reiseanmeldelser, 42 objektive bilder og gode tilbud på Berlin, Tyskland på Tripadvisor. Almanca konuşmasanız bile mizah anlayışıyla güler yüzlü personel.

Non per niente ha sempre tanti clienti! Yemekler taze ve çabuk geliyor.

Makine çevirileri gösterilsin mi?Ekmekler çok soğuk tuğla fırınlarda sahada yapılmış. Fiyat was ok yemek lezzetli oldu.Biz burada iki kez Berlin'e dört günlük ziyaret yedik ve burada her yemek için yemiş! Temiz ve güzel tuvaletler.Kirli bir yer, tablolar, zemin, tabaklar vb. Berlin, Tyskland på Tripadvisor. Yiyecek toplamada müşterilere bir numara veya herhangi bir şekilde yardım verilmemektedir. Vanessa’s 4-star review: Checkpoint Charlie deserves 4-Stars for its historical significance, and a 1-Star deduction for its attempt to attract tourists with its faux soldiers and souvenir peddlers.

Viene fatto con una...Questa è una versione del sito destinata in generale a chi parla Questo sito utilizza i cookie per migliorare l'esperienza degli utenti, per aumentare la sicurezza e per mostrare annunci pubblicitari personalizzati. Ci sono recensioni più recenti su Rosenthaler Grill und Schlemmerbuffet Ricevi risposte dal personale della struttura Rosenthaler Grill und Schlemmerbuffet e dai visitatori precedenti.Nota: la tua domanda verrà pubblicata sulla pagina Domande e risposte.Torstrasse 125, Prenzlauer Berg Rosenthaler Platz, 10119 Berlino GermaniaIl miglior Kebab mangiato al di fuori di Istanbul! The checkpoint is small and almost hard to miss but just look for the crowds of people, oh, and Charlie's photo. !)

La domanda è: perchè in Italia non li fanno così??? - Veja 107 avaliações de viajantes 42 fotos reais e ótimas ofertas para Berlim, Alemanha no Tripadvisor. Gıda, etiketli ve fiyatlandırılır.

Biz iki kebap, meşrubat ve cips emretti ve yaklaşık 16 euro oldu. Çalışanlar bu noktada dikkat etmiyorlar, ancak bir an içinde sizi cehenneme götüreceklerinden eminler, bu yüzden korkmayın. Mai decisione fu più azzeccata!! Hızlı servis, çok yüksek bir atmosfer ve giysilerimiz mutfak kokusu doluydu, onlar gerçekten bazı güçlü hayranları yatırım gerekir. Il kebap più buono che io abbia mai mangiato, grosso, con un panefocaccia per panino e la carne saporita e gustosa. Non metto il max dei voti perché il luogo ( pulito! Her neyse, bu kargaşaya yakalanacak kadar şanssız olmanız ve yanlış ayağa dokunmanız gerekiyorsa, yanlışlığınızı ödemek için ek miktarlarda para ödemeye zorlanacak / tehdit edilmek zorunda kalacaksınız ('müşterileri kaybettik' yanlış yiyecek aldın '' polisi çağırıyoruz 'vb. Döner’i lezzetli, doyurucu ve oldukça iyi fiyatlar .Berlin’de geçirdiğim 1 ay içerisinde 10 kez uğramışımdır, en çok ekmek arası dönerini beğendim.Rosenthaler’de fiyat performans açısından en iyisi diyebilirim.D ner Berlin için ortalama. Döner Inn: Döner ?! U 8 Rosenthaler Platz'ın hemen dışındaYıl boyunca Berlin'e gezilerim sırasında rosenthaler platz atlest çevresinde 9 kez oldum. Her zaman bu yerde d nner ile başlar. bölümleri cömert gibi biz de doldurulmuş....Gerçekten iyi kebaplar, harika bira ve yerliler için iyi bir mekân. Molto buono e da provare assolutamente con cipolla e abbondante carne.Sono stato in questo posto nel 2011 sono tornato in questi giorni e posso dire che è per Berlino una vera istituzione. Yiyecekleri toplarken bir personele sorarak / kontrol ederek bu kolayca önlenebilir, ancak çok huysuz bakışlarla ve kısa kızgın cevaplarla karşılanacaksınız, bu yüzden herkes bunu yapmayacak ve belirsiz ve genel olarak yararsız olacak.

Tavuk schwama muhteşem ve kızarmış tavuk harikaydı, pizzalar da isabetli. personel İngilizce ve Almanca konuşan çok yardımcı oldular. Personale disponibile nella media.Ottimo Kebab. Bu yüzden aceleniz varsa ya da herhangi bir güçlük çekmek istemiyorsanız, sadece bu aceleye dikkat edin ve buradaki personelin basit fast-food akşam yemeğinizi mahvetmesine izin vermeyin.Bu otelleri, restoranları ve gezilecek yerleri sıralarken “üyelerimizden gelen yorumlar” ile “otelin bu konuma yakınlığı” arasında bir dengeyi hesaba katıyoruz. Ucuz ve görülmeye değer.Buraya dekor için gelmiyorsun, ama atmosfer harika. Porzione bella grossa e prezzo basso. Döner Inn, Lækker Durum Kebab - Se 107 anmeldelser fra rejsende, 42 billeder og gode tilbud vedr.

Davvero buonissimo! Probabilmente il miglior kebab di Berlino. Prezzo molto conveniente.

Bazen etle, ama bu sefer Hellim ile. la guida lonely planet lo consiglia e quindi siamo andati alla ricerca di questo posto... è considerato uno dei migliori doner della città, e non posso che confermare questo giudizio... il kebab è buonissimo e a basso prezzo... lo consiglio a chiunqueSe pensate ai kebab che mangiate in Italia, qui è davvero tutta un'altra cosa. Gli hotel, i ristoranti e le attrazioni vengono classificati in base al rapporto tra le recensioni degli utenti e la vicinanza a questa località.

Motorrad Pension Rügen, Davis Cup Finale 2019, Kroatien Regierung Website, Tech Startups Stuttgart, Ernst Mach Zitate, Hotel Kaufen Mecklenburg-vorpommern, Marina Kühlungsborn Corona, Hier Ist Meine Email-adresse, Amerikanische Universität Beirut, Axel Hotel Berlin Hetero, Spargelhof Klaistow Speisekarte,