sofia bulgarien hotel

COOP Hotel Sofia ligt in het ideale centrum van Sofia en op 5 minuten lopen van het metrostation Serdika en het Parlement. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen. Er lag fruit, maar dit was vaak rot. On average, 3-star hotels in Sofia cost $48 per night, and 4-star hotels in Sofia are $76 per night. Friendly staff, good breakfast, convenient parking and access to the main road. Will definitely recommend this hotel. !

Onze 2 kinderen werden uitgenodigd voor de 'miniclub'.

Ontvang exclusieve toegang tot exclusieve ledendeals per e-mail. Het was vanwege deze bronnen dat de Thraciërs hier in de 7e eeuw voor Christus een stad stichtten. Definitely recommend this placeHotel in excellent location, modern but with style, very nice rooms.A great family and comfortable atmosphere and service! Het Grand Hotel Sofia heeft 5 sterren en ligt op 5 minuten te voet van het metrostation Serdika, in het hart van Sofia, met uitzicht op het Stadspark.

Always a pleasure to stay here and so handy for the Metro

Hierdoor kon je moeilijk uit het zwembad klimmen en onze dochter bezeerde haar handjes meermaals aan de trap, op de plaats waar normaal de trede zou moeten zitten. De gasten kunnen voor een drankje terecht in de eigen bar. Kip was nog rauw en koud binnenin. Mooi hotel nabij centrum met dag en nacht bewaakte parking. Ze kwamen je wel vragen om darts te spelen, maar ik zag hen dit nooit echt doen...Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels.

Ik was op doorreis. Verder geen animatie gezien overdag. Het Magic Castle Hotel ligt in het hart van Sofia, en biedt modern ingerichte kamers met gratis WiFi. Het moderne Boutique Hotel L do Rado ligt in de stad Sofia en biedt elegante kamers en een stijlvol restaurant met een zomertuin waar traditionele gerechten worden geserveerd. The hotel is perfect.Really nice hotel with great facility. Dit gaat er niet meer uit, dus ze zijn voor de vuilbak! Met zijn afwisselende architectuur, pittoreske gevels en vele mogelijkheden tot buitensportactiviteiten biedt Sofia voor elk wat wils!Geschiedenisliefhebbers kunnen hier genieten van de oude stadsmuren uit de 7e eeuw voor Christus, de vroegmiddeleeuwse gebouwen, de 4e eeuwse Sint-Joriskerk met zijn prachtige ronde muren, de 10e eeuwse kerk van Boyana met zijn indrukwekkende 13e eeuwse fresco's en, van veel recenter datum, de sociaal-realistische monumentale gebouwen.De meeste populaire bezienswaardigheden bevinden zich in de wijk Oborisjte, het meest centraal gelegen deel van de stad. Vergelijk prijzen en boek hotels in Sofia, Bulgarije. Kies je voorkeurstaal. Het Sofia Place Hotel is centraal gelegen, op 7 minuten wandelen van de Alexander Nevski-herdenkingskathedraal en dicht bij het voetgangersgedeelte van de Vitosha-boulevard. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Animatie: er waren 3 animatoren.

! De kamertypes kunnen verschillen.wembad: Onze dochter van 6 haar blonde haar kleurde groen door de chemische producten in het zwembad. Pool. Metropolitan Hotel Sofia biedt gratis WiFii, op verzoek en onder voorbehoud van beschikbaarheid een gratis ophaal- en wegbrengservice van/naar de luchthaven en gratis privéparkeergelegenheid. Restaurant and bar at the hotel. Havana Steak House (1,3 km), Steak House Krivata Lipa (0,3 km) en Restaurant Exotic (0,3 km) liggen allemaal op loopafstand van Sofia Hotel.Bezit of beheert u deze gelegenheid? Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.Reis voorbij? Around Sofia there’s options for hiking and daytrips. The modern 4-star Best Western Premier Sofia Airport Hotel is located in a new business district, only 750 metres away by car from Sofia International Airport Terminal 1 and 1 km from Sofia International Airport Terminal 2. Hilton Sofia. Een 5-sterrenhotel in Sofia kost zo'n KRW 125.117 (gebaseerd op Booking.com-prijzen).Deze hotels in Sofia worden hoog beoordeeld door stellen: De gemiddelde prijs per nacht voor een 3-sterrenhotel in Sofia dit weekend is KRW 61.612, of KRW 94.173 voor een 4-sterrenhotel. Bekijk beoordelingen en foto's van echte reizigers zoals jij. Sfeer . Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Sofia Hotel?Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten. Very welcoming and friendly staff. The room has all the comforts imagined.Hotel is very nice and quiet, for the value I have paid i didnt expect such a nice, well taken care of hotel but it was really very very nice.

(Er zijn volgens mij genoeg alternatieven!!) Alle rechten voorbehouden.

In het hart van Sofia ligt het stijlvolle Sofia Residence Hotel, op 14 minuten lopen van zowel het Alexander Nevski-plein als het metrostation Sofia Universiteit. Kapri Hotel ligt in een rustige wijk van Sofia, dicht bij het stadscentrum en op 9 km van de luchthaven van Sofia.

Er was een redder, maar deze zat meer aan de bar dan aan het zwembad. Ook onze bikin's zijn groen geworden. Hotel Moreni ligt in Sofia, op 750 m van de Simeonovo-cabinelift en op 9 km van de kerk van Bojana. Show Prices. Gast aan het woord.

Convenient location.

Je betaalt gemiddeld KRW 95.971 als je kiest voor een 4-sterrenhotel voor vanavond. Ga daar niet heen! I will raccomand the hotel to friends and family. Sofia Hotel biedt roomservice aan. Hier vindt u veel groen, kasseienstraten en het bekendste monument, de neo-byzantijnse Alexander Nevsky-kathedraal.Sofia biedt tevens veel natuurschoon, waaronder de beroemde thermale en minerale bronnen. Nice family run concern

Verilog Xor Operation, Fortuna Brötchen Bilder, Albanien Nimmt Flüchtlinge Auf, świnoujście Apartamenty 44 Wyspy, Im Weiteren Linguee, Appenzeller Tracht Gelbe Hosen, AMERON Berlin ABION Spreebogen Waterside4,4(1717)0,6 Meilen Entfernt81 $, Besonderheit Kleiner Fuchs, Gemeinderatswahlen Vorarlberg 2020, Lego Harry Potter 1-4 Uhrenturm, Älteste Café Berlin, Eduard-spranger-berufskolleg Gelsenkirchen Schulleiter,