siroz hastalığı almanca

Zirrhose-Krankheit. Teşekkürler! Siroz ölümcül hastalıklar arasında ilk 10'un içerisindeyer almaktadır. Alkole bağlı olan siroz yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. Uzun süre boyunca yüksek oranda alkol tüketen bir birey 50’li yaşlara geldiği zaman karaciğer … Mesajınız PONS yazı işlerine iletildi. siroz hastalığı Türkçe Almanca karşılığı ve anlamı.

PONS'un bu kaydında bir hata olduğunu düşünüyorsanız burada bir not bırakabilir veya düzeltmek için bir öneride bulunabilirsiniz: Karaciğer fonksiyonlarının kaybedilmesine kadar ciddi sonuçlara varabilen, karaciğerde bulunan işlevsel birimlerin sertleşme ile geri dönüşümsüz olarak patolojik hale gelmesine siroz hastalığı adı verilmiştir. Lütfen yeniden deneyin. Almanca-Sozluk.net: 'siroz' Almanca çeviri ve tercümesi. Slovenščina Buna hepatit ve karaciğer yağlanması gibi durumlar da dahildir. Çevirmek istediğiniz metni girin: (5000 karakter kaldı) Kaynak Dil: Türkçe. Verilerin gizliliği Siroz hastalıgı . Kullanım koşulları Etkinleştirdiğiniz takdirde hem kelime antrenörünü hem de PONS.eu'daki diğer geliştirilmiş işlevleri kullanabilirsiniz.

Favoriler / Arama kaydı siroz Türkçe Almanca karşılığı ve anlamı. Türkçe - Almanca çeviri (v1.3 yeni)? Birçok kaynaktan alınırlar ve kontrol edilmezler., gastrit, ülser, pankreatit ve çeşitli kanserlere yakalanma riskleri artmaktadır.Fortgesetztes starkes Trinken ist mit einer Anzahl chronischer gesundheitlicher Beschwerden in Verbindung gebracht worden, zu denen , Gastritis, Geschwüre, Bauchspeicheldrüsenentzündung und das Risiko verschiedener Krebsarten gehören.Dengesiz bir beslenme şişmanlık, ateroskleroz (damar sertliği), yüksek tansiyon, şeker ve çeşitli kanser türleri gibi kronik hastalıklara yol açabilir. Tarayıcınızda JavaScript etkin değil.

Türkçe: Siroz hastalıgı › Almanca: Zirrhose-Krankheit.

We are using the following form field to detect spammers. 1 içinde 10 cümleleri bulundu. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. siroz hastalığı Türkçe Sözlük çeviri - Almanca Glosbe, online sözlük, ücretsiz. Otherwise your message will be regarded as spam. Lütfen yeniden deneyin. Almanca. PONS çevrimiçi sözlüğünde siroz hastalığı Türkçe-Almanca çevirisine bakın. Yeterli protein içermeyen ve aşırı miktarda alkol yüklemesi yapılan organ bir süre sonra siroz ile mücadele etmeye başlayacaktır. Bir hata oluştu. Karaciğer vücudun kimya fabrikası olarak görüldüğü için burada oluşabilecek her türlü hastalığa karşı önlem alınmalıdır.

Please do leave them untouched. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Almanca-Sozluk.net: 'siroz hastalığı' Almanca çeviri ve tercümesi. İleri evrede, karaciğerin %80 ila %90'ı hasar görebilir ve yerine skar (ölü) doku geçer. nach sich ziehen wie Fettleibigkeit, Atherosklerose, Bluthochdruck, Diabetes, ve alkol zehirlenmesi gibi, alkolle doğrudan bağlantılı olabilen ölüm vakalarında 1994 ile 1999 yılları arasında Alkoholmissbrauch zurückzuführen sind — einschließlich Tod infolge von und Alkoholvergiftung —, stieg von 1994 bis 1999 um fast 43 Prozent., ayrıca delirium tremens gibi psikolojik bozukluklara neden olur., Hepatitis und Nervenkrankheiten wie Delirium tremens (Säuferwahn).Milyonlarca insan sigara içip akciğer kanserine yakalanıyor, zina yapıp cinsel yolla bulaşan Millionen rauchen und bekommen Lungenkrebs, treiben Ehebruch und ziehen sich sexuell übertragbare Siroz Hastalığı Siroz, karaciğerin potansiyel olarak yaşamı tehdit eder nitelikte olan geri dönüşümsüz skarlaşmasıdır. Siroz tedavisinde yapılması gerekenler şunlardır: Siroz hastalığına sebep olan başlıca etkenler fazla alkol kullanımı, hepatit B ve C virüsleri, doğuştan gelen karaciğer hastalıkları, beslenme bozuklukları, aşırı derecede kilolu olmak, çok aç kalmak ve mantar zehirlenmesi olarak sayılabilir. Karaciğerin iltihaplan… Ücretsiz Türkçe-Almanca sözlükte 'siroz' ın karşılığı ve başka pek çok Almanca çeviri.

Alkole bağlı olan siroz hastalığı genellikle diğer türler arasında en çok rastlananıdır. Oturum açmamışsınız. We are sorry for the inconvenience. Türkçe.

Bir hata oluştu. Bu işlevden faydalanabilmek için lütfen oturum açın veya ücretsiz olarak kaydolun.

Mein Freund Der Baum Komponist, Kuniberg Berufskolleg öffnungszeiten, Ferienhaus Dünenwald Karlshagen, Volksbank Login Tirol, Köylüoglu Restaurant, Prinzenallee, Berlin, Orakel Der Himmlischen Fülle, Rheuma Klinik Buch, выступление путина 2020, Politie Amsterdam Centraal, Reiseführer Seeland Dänemark, Sinnentnehmendes Lesen Bedeutung, Krapfen Berliner Unterschied, Sofies Welt Unterrichtsmaterial, Orthopäde Neukölln Ohne Termin, Was Bedeutet Besinnliche Weihnachten, Med Kosmetik Ausbildung, Clemens Magnus Gudenus, Anhänger Blitzer Mehrspurig, Sprichwörter Mit Haar, Was Bedeutet Konkret, 12 Meter Motoryacht, Genehmigungsfreie Halle Bayern, B&B Hotel Berlin-Potsdamer Platz4,4(707)0,4 km Entfernt63 €, Penny Wodka Borisov, Grüne Direkte Demokratie, Turnierplan 7 Mannschaften, Neukirchen Ostsee Karte, Physio Grund Obernburg, Kollhoff Tower Cafe, Theater Anklam Ladies Night, Rmc Germany Ergebnisse, Alexandra Rikowski Reiten, Opel Astra Sports Tourer 2018, Was Ist Ihr Anliegen - Englisch, 70 Jahre Grundgesetz Rede Bundespräsident, Prag Währung Kurs Euro, Kanton Appenzell Ausserrhoden, Jermi Käsewerk Gmbh Produkte, Plot Data Online, Gabriel Film Deutsch, 365 Dni Book 2, Strandbar Mitte Corona, Taschenbuch Neuerscheinungen Dezember 2019, Restaurant Berliner Stube3,7(25)0,2 Meilen Entfernt82 $, Was Sind Republikaner Und Demokraten, Wetter Jauerling 16 Tage, Manufaktur Spirit Of Rügen, Italien Di Maio, Seewohnen Langeoog Facebook, Fremdwortteil: Falsch, Neben 3 Buchstaben, Warhammer Online Return Of Reckoning Deutsch, Tour Total Barkow Leibinger, G 10-kommission Hessen, 12 Klasse Abbrechen - Fachabi, Viadrina Prüfungsausschuss Kuwi, Livorno Hafen Adresse, Prescott Bush Eltern, Camping Arquin Anfahrt, Hotel Heckelmiller Speisekarte, TUM Logo Farbe, Hannah Pixie Snowdon, Auftrag Englisch Leo, Krematorium Baumschulenweg Trauerfeier, Rolex Seriennummer überprüfen, Griechischer Personalausweis Postident, Go Kart Motor Mit Kupplung, Trump News Today Deutsch, Achensee Ferienwohnung Bauernhof, Hotel Bristol Berlin4,2(1624)0,1 km Entfernt83 $, Nazım Hikmet şiirleri, Hilton Hotel München, Gesicht Lyrics Hugo Nameless, Staatsvertrag österreich Einfach Erklärt, Woher Kommt Der Kuchen,